Stel je voor dat je voor de prijs van 1 yogales per week, online een transformerend compleet lichaamsgericht coachingstraject kunt doen?

  • Waar zelfs ook iedere week 1 live yogales in zit?
  • En een begeleide detox met recepten
  • En begeleide meditaties

Het coachingstraject wordt ondersteund door online coachcalls en een besloten en geheime Facebook groep.

Je doet dit traject in je eigen huis. In je eigen tijd.

We starten op maandag 1 oktober en duurt 12 weken.

Wat is lichaamsgerichte coaching?
Lichaamsgerichte coaching houdt in dat je door middel van fysieke oefeningen bepaalde dingen bij jezelf gaat ontdekken. Je gaat jezelf beter leren kennen. En je kunt dingen ook door middel van fysieke oefeningen gaan veranderen.

Het voordeel van lichaamsgerichte coaching is dat je niet wordt belemmerd door taal. Want taal geeft al een kleur, een interpretatie aan wat er is. Het is een ver-taal-ing van wat je voelt. In een fysieke oefening voel je wat er is en waar het zit. Ga je ervaren. In ‘praat’ coaching, vertel je wat je meemaakt en wat je zou willen veranderen. Dan zit je in je denken. En in het beredeneren.

Terwijl, alles wat we hebben meegemaakt, is opgeslagen in ons lichaam. En ons lichaam reageert veel sneller dan ons brein. Ons lichaam weet het al voordat wij het antwoord of de oplossing hebben bedacht.

En vanuit je lichaam kun je bij zoveel andere dingen terecht komen dan dat je verstandelijk kunt bedenken

En dat maakt lichaamsgerichte coaching echt prachtig.

De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op bio-energetica. Komen uit de yoga en de meditatieve hoek. Maar ook Chinese geneeskunst en Indiase geneeswijzen. In combinatie met ‘westerse’ psychologie.

Korting
Heb je meegedaan met de gratis Yoga Routine Cursus, dan krijg je 20 euro korting op dit traject. Waardoor de cursus 179 euro kost. Dat is 15 euro per week. Oftewel de prijs die je zou betalen voor 1 yogales per week bij een goede sportschool. De kortingscode vind je in de academie in de ‘extra’ les.

Dat is eigenlijk een no brainer, toch?

Daar komt ook nog eens bovenop dat de eerste 5 inschrijvers er een GRATIS live dag bij krijgen..

Dus trakteer jezelf op een traject waarvan ik weet dat je 2019 heel anders in zult gaan.