Ontwikkel een complete yoga routine die in jouw tijdschema past

Dagelijks thuis yoga doen heeft vele voordelen. Je wordt flexibeler, krijgt meer focus en gaat anders om met factoren die stress en ongemak veroorzaken.

Deze online cursus start maandag 3 september. Inschrijven kan tot einde van de dag. The clock is ticking…

De voordelen van een yoga ochtendroutine
De zomer(vakantie) is weer voorbij. We gaan weer aan het werk. Het perfecte moment om te starten met een ochtendroutine die ervoor zorgt dat je de komende maanden ook heerlijk ontspannen en toch gefocust de dag door gaat. Een yogaroutine die past bij jouw behoeften en wat je tegenkomt op een dag, gaat daar voor zorgen.

De dag beginnen met yoga heeft vele voordelen. Je maakt je lichaam lekker los, zodat je soepeler door de dag gaat. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je hebt iedere ochtend even een check in, voelt waar je pijn hebt, waar je stram bent. Zodat je in de loop van de dag bewuster de oorzaken daarvan anders gaat aanpakken.

En door iedere dag yoga te beoefenen kun je ook fysieke doelen sneller bereiken. Bijvoorbeeld een betere houding door sterkere buikspieren, zodat je bijvoorbeeld minder rugpijn hebt aan het einde van de dag.

‘Welke yogahoudingen kan ik het beste doen?’
Geen idee waar je moet beginnen? Ik ga je helpen. In deze gratis cursus geef ik je de basis voor het ontwikkelen van jouw eigen routine.

‘Wat heb ik nodig om dit te kunnen doen?’
Een computer / telefoon met internetverbinding. Als je dat prettig vindt, een yogamat. En uiteraard comfortabel zittende kleding.

Eerdere ervaring met yoga, een goede conditie en uitstelsmoesjes zijn niet nodig ;-).

Na de cursus heb je een yogaroutine die je meteen iedere ochtend (of avond als jou dat beter uit komt) kunt gaan doen. Gewoon lekker thuis. Op een matje naast je bed, bijvoorbeeld. Een routine die past bij hoeveel tijd je hebt: 10, 20, 30 of 45 minuten.

‘Wat kost het?’
Ik ben daarover graag transparant. Deze cursus is gratis. Hierin leer je 1 basisroutine en hoe je deze kunt inkorten / verlengen naar hoeveel tijd je hebt. Je leert ook over het koppelen van een intentie aan jouw yogabeoefening zodat je specifieker aan bepaalde persoonlijke doelen kunt werken. Na deze cursus kun je direct aan de slag met jouw routine. En ga je ervaren wat het met je doet. Hoe het jouw leven verandert. Je krijgt inzichten en gaat andere keuzes maken.

Als je daarna de verdieping in wilt, is er betaalde cursus die goed aansluit. Je leert welke energetische effecten bepaalde yogahoudingen hebben en hoe je die inzet. Je leert meer over ademhalingsoefeningen en de effecten daarvan. En je krijgt ook specifieke oefeningen en houdingen die passen bij veel voorkomende klachten zoals pijn in de onderrug en nek- en schouderklachten.

Mijn advies: doe eerst deze gratis cursus. Dan krijg je een indruk van hoe ik les geef en kun je in je eigen tempo meteen aan de slag met een routine. En alvast gaan ervaren wat bij jou past. Dan heb je ook meer profijt van de betaalde cursus omdat je beter weet wat jouw behoeften zijn.

Mocht je toch graag meteen de betaalde cursus (€ 79,-) willen doen, klik dan binnenkort hier.

‘Wat vinden andere deelnemers?’

“Ik ben erg blij met je lessen. Superleuk dat je dit doet.”

“Ik vond ze (de lessen) allen even interessant. Veel uitleg erbij.”

Hoe gaat het in zijn werk?
Na je aanmelding krijg je drie lessen, verdeeld over opeenvolgende dagen. De lessen bestaan uit video, aanvullende informatie (tekst) en een werkboek om je aantekeningen en yoga routine in te maken.

Ook word je uitgenodigd voor de besloten Facebook groep. Hier kun je aan elkaar vragen stellen en met elkaar ervaringen uitwisselen. In deze groep beantwoord ik regelmatig vragen van deelnemers en geef ik aanvullende tips en adviezen.

Daarnaast kun je mij ten alle tijden mailen met vragen of opmerkingen. Ik weet veel over yoga in relatie tot bepaalde aandoeningen, ik heb ook een specialisatie yoga voor ouderen.

Na de training stuur ik je af en toe mails om je te motiveren en ondersteunen bij het volhouden van deze mooie dagelijkse routine.

Meld je aan nu er nog plek is!