Slimme en sensitieve vrouwen laten voelen en verbinden met zichzelf.

Dat staat centraal tijdens mijn lichaamsgerichte coaching, yogalessen en online trainingen.

We zijn in het westen opgevoed om vooral vanuit ons hoofd en verstand zaken te organiseren en op te lossen. Maar ons lichaam weet vaak sneller, en beter wat goed voor ons is. Ik help vrouwen om de balans tussen hoofd en lichaam weer te herstellen.

Want hooggevoeligheid is een kracht, een super power. Je moet alleen ‘even’ weten hoe je de toegevoegde waarde vergroot en de overprikkeling bedaart.

Ik ga in mijn coaching uit van het principe dat iedereen alle antwoorden al heeft, en dat alles er al is. De toegang hiertoe kan wat vertroebeld of verstoord zijn door bepaalde ervaringen, verwachtingen en emoties. Ik help je om tot rust te komen en emoties en ervaringen te verwerken. Hierdoor krijg je beter toegang tot je innerlijke wijsheid en de mogelijkheid om beperkingen opzij te schuiven.